Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden


 

Arthur Visser Podologie en Fysiotherapie

Arthur Visser

Het lichaam is in alle opzichten opzoek naar balans. Dit geldt voor zowel geest, interne organen maar ook voor uw houding. Bent u niet in balans zullen er klachten ontstaan.

Uw voeten zijn het fundament van uw houding en bewegingsapparaat. U loopt, staat en beweegt er immers de hele dag op. Klachten aan uw voeten kunnen klachten veroorzaken in andere gewrichten, spieren, banden en kapsels. Dit zou u natuurlijk ook kunnen omdraaien. Klachten van andere gewrichten kunnen hun oorsprong vinden in je voeten. Met andere woorden de register podoloog herkent en behandeld voet- en voet gerelateerde aandoeningen in de houding en het bewegingsapparaat.

Daarnaast ben ik inmiddels al weer heel wat jaren werkzaam als fysiotherapeut. De fysiotherapeut is een expert in houding en beweging. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten van de houding en bewegingsapparaat en zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen.

Beide vakgebieden hebben zo hun raak vlakken en hebben een aanvulling op elkaar.

Achtergrond
Sinds juni 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb gewerkt bij Praktijk Crouwel, bij voetbal vereniging Vep en Fysiotherapie Zwaansvliet als fysiotherapeut. In 2008 ben ik als fysiotherapeut mee geweest naar de Paralympische Spelen waar ik het rolstoeltennis heb begeleid. In november 2011 ben ik als registerpodoloog A en B afgestudeerd. Vanaf januari 2012 begonnen te werken als registerpodoloog in eigen praktijk en inmiddels 3 jaar werkzaam bij Podotherapie Basemans.

Mijn affiniteit met de onderste extremiteit heeft er toe geleid dat ik ook verschillende opleidingen heb gevolgd hiervoor. Te weten:

  • IAS (international Academie Sportscience)
  • 2 jaar manueel therapie Somt(onderste en bovenste extremiteiten)
  • Specialisatie Rehaboom module 1 t/m 4
  • Geprotocolleerd revalideren binnen het amateur- en profvoetbal
  • Medical Taping Concept
  • Echografie enkel/voet
  • Echografie knie

Heeft u voet- en voetgerelateerde klachten van uw houding en bewegingsapparaat neem dan contact met mij op door te bellen of te mailen.

Telefoonnummer 06-10700676 of mail naar avavisser@gmail.com