Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden


 

BOOST Relatietherapie Woerden

Shirley Ronnes

Mijn naam is Shirley Ronnes en ik help stellen op verschillende manieren om relatieproblemen te overwinnen en om dichter tot elkaar te komen. Het is een hele stap om op zoek te gaan naar hulp om je relatie te verbeteren. Goed dat je dit doet!

Herken je iets in de volgende relatieproblemen?

 • We begrijpen elkaar niet meer. We zitten niet meer op één lijn.
 • Ik ben vreemdgegaan. Mijn partner is vreemdgegaan of had een affaire.
 • Onze relatie voelt als een broer-zus relatie.
 • We hebben veel ruzie de laatste tijd.
 • Onze communicatie loopt niet goed.
 • Ik voel geen liefde meer, mijn gevoel is weg.
 • We wonen in hetzelfde huis, maar leven langs elkaar heen.
 • We hebben zo veel meegemaakt samen, maar dat hebben we niet samen verwerkt.
 • Ik voel me niet gesteund door m’n partner.
 • Ik voel me niet gezien of serieus genomen door m’n partner.
 • Mijn partner wil bij me weg, maar doet dit niet voor de kinderen.

Relatie versterken en verbeteren

Voor elk denkbaar relatieprobleem kun je bij BOOST Relatietherapie terecht. Ik benader relaties vanuit EFT, dat staat voor Emotionally Focussed Couples Therapy. Hierin staan gevoelens en emoties centraal. De woorden en het gedrag dat jullie als negatief ervaren, komen voort uit een dieper (misschien nu nog onbewust) gevoel. Een partner gaat bijvoorbeeld schreeuwen omdat hij zich niet begrepen voelt. Een andere partner doet alsof hij niet geraakt wordt, omdat hij juist wel geraakt wordt en zich gekwetst voelt. Ik help stellen om dit te voelen en uit te spreken naar elkaar.

EFT Relatietherapie Woerden

BOOST Relatietherapie biedt verschillende mogelijkheden om aan je relatie te werken. De meeste stellen gaan in relatietherapie. Zo’n traject duurt meestal tussen de 3 en 6 maanden. Ze leren zichzelf en hun partner beter begrijpen. Het wordt thuis rustiger en er komt een betere sfeer. Dit maakt de relatie veiliger. Nu komt er ruimte om die liefdevolle verbinding op te zoeken en te verstevigen. Wil jij dit ook? Kijk op mijn website www.boostrelatietherapie.nl/relatietherapie voor meer informatie.

Relatietraining

Ook biedt BOOST Relatietherapie Woerden de relatietraining ‘Houd me vast voor ouders met jonge kinderen’ aan. Kijk op mijn website www.boostrelatietherapie.nl/relatie-training voor meer informatie.

Relatieboost

Wil je leren over je relatie? Wil je (partner) niet samen in relatietherapie, maar wil je je relatie wel een boost geven? Kom dan naar de Relatieboost! Een workshop van één dagdeel. Kijk op www.boostrelatietherapie.nl/relatie-boost voor meer informatie.

Shirley Ronnes: psycholoog & relatietherapeut EFT

Psychologie en relaties zijn mijn passie! Ik vind mijn vak super mooi en zinvol om te doen. Als ik met cliënten de relatietherapie evalueer, dan zeggen ze dat ze zich meteen op hun gemak voelden bij mij, ze me als neutraal ervaarden, ze zich beiden écht begrepen voelden door mij en dat ze niet zover zouden zijn gekomen zonder de professionalere begeleiding van een derde. Meer over mij vind je op mijn website www.boostrelatietherapie.nl/over-shirley-ronnes.