Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden


 

DIEP & DAAL

Mirjam Diep & Daal

DIEP&DAAL, Praktijk voor lichaamsgerichte coaching, bewustwording en persoonlijke groei.

Soms stroomt het even niet in je leven. Je loopt vast in jezelf, in je relatie, in je werk. Je ervaart dat stress zich opbouwt en je niet meer echt tot rust, ontspanning of genieten komt. Je veerkracht en balans zijn wankel, er is (te) weinig energie en levenslust. Of je voelt dat er meer aan potentie in jou en in het leven zit, maar het komt er niet uit zoals je verlangt. Ergens kriebelt het; het zou toch ook anders kunnen… maar hoe?

.

 

Vaak loop je op uitdagende momenten aan tegen je eigen patronen. De manieren waarop jouw systeem is gaan dealen met de dingen die je moeilijk, spannend of pijnlijk vindt. Coaching ondersteunt je om zicht te krijgen op deze patronen; je leert doorzien waarom je doet zoals je doet, denkt zoals je denkt en voelt zoals je voelt. Vanuit daar kun je groeien in ander gedrag en in nieuwe keuzes. Je gaat meer en meer jouw plek innemen, jouw talenten & kwaliteiten volledig inzetten en je bent meer in flow met het leven.

In mijn begeleiding werk ik naast praten ook met de taal van je lichaam en je onderbewuste.

Dit is namelijk de bron waar al je patronen opgeslagen liggen. Met meditatie en lichaamsgerichte oefeningen maak je contact met een andere bron van wijsheid, naast je ratio. Zo werk je vanuit de kern en kan er een échte verandering komen:

  • Innerlijke rust
  • Denken & voelen komen op één lijn
  • Emotionele triggers worden losgelaten
  • Belemmerende overtuigingen zijn omgebogen naar nieuw perspectief
  • Meer levensenergie, positiviteit, passie en bezieling
  • In je kracht; vertrouwen in jezelf en in het leven

Door mijn ruime ervaring, deskundigheid en verdiepende aanpak kan ik veel betekenen in diverse thema’s en problematieken. Wil je meer weten over mij of over mijn werk: www.diependaal-coaching.nl. Je bent welkom voor een kennismaking om te onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen. Ik ontmoet je graag!

Systemisch werk & familieopstellingen * TRE (Tension Releasing Exercises) * Voice Dialogue * Meditatie & Mindfulness * Natuurcoaching * Werken met rituelen * Diverse trainingen/workshops rondom bewustwording & persoonlijk leiderschap

Wat anderen over coaching bij mij zeggen

Het belangrijkste wat ik heb geleerd tijdens de sessies is hoe ik mezelf kan opvangen in situaties van stress, gejaagdheid, controle en hoe ik meer naar mijn eigen lichaam kan luisteren en vooral kan voelen. Door de coaching van Mirjam heb ik op een dieper niveau kunnen voelen waar mijn thema’s over gaan. En door haar begeleiding heb ik het vertrouwen hervonden in het contact met mijzelf.

Mirjam Diependaal

Adres praktijkruimte

DIEP&DAAL Coaching
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden

Pand ‘the Solutions’

Ik ben mobiel bereikbaar op

06 44586100

Of mail naar

mirjam@diependaal-coaching.nl