Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden


 

Inuksuk Massagetherapie

Rieta Zwiers

Is jouw lijf stijf en doet bewegen pijn?  Laat je lichaam weer in balans brengen door een fascia release behandeling.

Fascia?

Nog niet zo lang geleden wisten we niet beter dan dat onze botten ons structuur gaven, onze spieren en pezen onze motoren zijn en het bindweefsel (fascia) alleen maar verpakkingsmateriaal. Inmiddels blijkt uit tal van studies dat fascia een hele belangrijke rol speelt in ons lichaam. Dit driedimensionale web van zacht collageen vezel bevindt zich om en door alle spieren, botten en organen in het lichaam en zorgt daarmee voor structuur, vorm en stabiliteit. Fascia bevat meer sensoren dan onze huid en speelt dan ook een belangrijke rol in onze proprioceptie (waarneming).

Praktijk Inuksuk

Behandeling

Fascia kan door verschillende oorzaken (stress, hormonaal, overbelasting etc) uitdrogen en verkleven waardoor de mobiliteit in het lichaam sterk afneemt. Spieren kunnen hun werk niet goed meer doen, het lichaam gaat overcompenseren met pijn en blessures als gevolg.

Het is dus belangrijk om je fascia soepel en gezond te houden!

Ik help je daar graag bij. Bij een fascia release behandeling zoeken we de verklevingen op en ‘releasen’ die waardoor je makkelijker gaat bewegen en spieren hun werk weer kunnen doen en de pijn verdwijnt.

Meer informatie over de behandelingen vind je op mijn website: www.inuksukmassagetherapie.nl

Ik zie je graag in mijn praktijk. Bel, mail of app me voor een afspraak!

Rita Zwiers
Inuksuk Massagetherapie

Tel: 06-50123272
contact@inuksukmassagetherapie.nl
www.inuksukmassagetherapie.nl