Tineke Botterop Coaching voor kind en ouder

Tineke Botterop

Welkom lief mens, groot of klein!

Het feit dat jij op deze website terecht bent gekomen betekent dat jij zoekt naar Waarheid, Liefde, Vrede en Vreugde.

“Waar iedereen in de wereld op dit moment het meest behoefte aan heeft, is terugkeer naar; (ZELF)LIEFDE, VREUGDE, VERTROUWEN, VERBINDING en VREDE”.

Echter ervaren heel veel mensen op dit moment, bewust of onbewust, het tegenovergestelde: Zorgen, Stress, (Over) bezorgdheid, Angst, Spanning. Het maakt ons en onze kinderen moe, ziek, onzeker, bedroefd, prikkelbaar, of wat dan ook.

Dat kan anders!

Mijn naam is Tineke Botterop.

Ik ben lichtwerker. Ik ben zachtaardig, helder voelend, intuïtief en authentiek. Ik heb een spirituele kijk op het leven maar sta met mijn beide benen stevig op de grond.

Een lichtwerker is een persoon die, sinds hij/zij geboren is, weet dat hij/zij iets bij wil dragen aan de wereld. Dat doet de lichtwerker vanuit onvoorwaardelijke liefde. Het voelt dus letterlijk heel licht voor deze persoon om dit te doen: het kost geen energie. Het is alsof zijn contact met De Bron ze extra energie geeft om de wereld te ontwaken. Het gevolg hiervan, is dat andere mensen op de wereld geïnspireerd raken door de daden van lichtwerkers. Dit zorgt ervoor dat het bewustzijn van de aarde vergroot kan worden, waardoor de aarde liefdevoller wordt.

Ik heb de laatste jaren kunnen ervaren dat kinderen, jongeren en volwassenen in het contact met mij hun ziel bloot durven leggen en zo snel tot de kern van het probleem kunnen doordringen. Het is bijzonder te zien dat één of een paar ontmoetingen zoveel impact kunnen hebben en helend kunnen zijn.

Een ontmoeting helpt je verder om een diepe verbinding aan te gaan met jezelf. Om vervolgens als vanzelf te gaan ontdekken wat er gevoeld, gehoord en gezien wil worden. Wat in elke ontmoeting word aangeraakt, werkt dan ook lang door.
Wat fijn dus om jou te ontmoeten op deze manier. Zoals ik al zei: “Je bent hier niet voor niets dus nodig ik je uit verder te lezen of contact te zoeken als dat nodig blijkt”.

Lees meer op mijn website: www.tinekebotterop.nl.

Hartegroet,
Tineke

06 53 14 74 03contact@tinekebotterop.nl

Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden