Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden


 

Voetpraktijk Stap In

Kim van Greuningen

Mijn naam is Kim van Greuningen. Als gediplomeerd medisch pedicure kan ik een belangrijke bijdrage leveren aan de verzorging van uw voeten. Ik kan kleine klachten wegnemen om grote klachten te voorkomen. Ik geef u advies over de juiste voetverzorging en kan u eventueel doorverwijzen als er serieuze voetproblemen zijn.

U kunt bij mij terecht voor een (medische) pedicure behandelingen, gel nagellak en op maat gemaakte ondersteunde zolen.

– Wat houdt een medisch pedicure in?
Dit houdt in dat ik ook gespecialiseerd ben in de behandelingen voor de reumatische, diabetische en de overige risicovoet. Tevens kunt u bij mij terecht voor nagelreparatie (behandeling en verfraaiing van een schimmelnagel), nagelregulatie (behandeling bij een ingroeiende nagel) en orthesiologie (het maken van een siliconen hulpstukje voor lichte correctie van een teen of het drukvrij leggen van een eeltlocatie)

– Wat houdt op maat gemaakte ondersteunde zolen in?
Ondersteunende zolen geven steun aan uw voeten. Zo verbetert de positie van de voeten, wat diverse lichamelijke klachten kan bestrijden en voorkomen.

Ik ben aangesloten bij Provoet. De pedicures die bij Provoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Tevens ben ik ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (Procert ), dit houdt in dat u voor de behandeling van de diabetische voet en de reumatische voet (artritis) in aanmerking kunt komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekering. Check de zorgwijzer site (Pedicure vergoeding (update: 2021) – Zorgwijzer).

Neem gerust contact met mij op als u een afspraak wilt maken of als u meer informatie wenst (06-40359111) of kijk op de website www.voetpraktijkstapin.com.

Ik hoop u te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Met vriendelijke groet,

Kim van Greuningen