Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden


 

YogabyCarola

carola-pluut

YogabyCarola is een yogastudio in Woerden waar iedereen binnen zijn of haar grenzen kan bewegen met als doel om je lichamelijk en geestelijk fit te voelen.

Carola Pluut (1975)

Ik wil yoga, de adem, mindfulness en meditatie voor iedereen toegankelijk maken, zodat je je weer kunt verbinden met je-zelf en met het leven.

“Yoga heeft mijn leven compleet veranderd. Elke dag opnieuw ervaar ik de kracht en de helende werking van yoga. Yoga geeft mij vertrouwen, houvast, rust, ruimte en bovenal inzicht in mezelf. Dat maakt yoga ook zo bijzonder krachtig, je werkt met bewuste aandacht aan alle lagen in jezelf. Yoga is aandacht voor jezelf.”
Weten waar ik voor sta en wat me drijft, lees verder.

Yoga

De yoga die wordt aangeboden heeft haar oorsprong in de Hatha & Vinyasa yoga. YogabyCarola biedt naast groepslessen, ook individuele yoga aan en diverse workshops. Yoga is het geconcentreerd uitvoeren van meer of minder uitdagende lichamelijke oefeningen – soms dynamisch, soms statisch – in combinatie met het controleren van de ademhaling. Fysiek werkt yoga op kracht en flexibiliteit. Mentale voordelen zijn; meer positiviteit en geluk, minder stress, somberheid en angst.

 

Ademcoach

Als gediplomeerd ademcoach begeleid ik eveneens ademsessies in groepsverband of individueel. Ik help je om meer controle te krijgen over je ademhaling, zodat je hem kunt inzetten bij spanning of stress, slaapproblemen, (chronische) hyperventilatie, benauwdheid, ademklachten bij sporten, slaapapneu, astma en andere klachten waarbij de ademhaling een rol speelt.

Ook is de ademhaling een krachtig middel om oude blokkades en ingesleten patronen te doorbreken om zonder oordeel naar jezelf te leren kijken en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer rust en (adem)ruimte, minder piekeren, meer aandacht voor jezelf of gewoon elke dag energiek zijn? Ik coach je graag!

De kracht van de adem, yoga, mindfulness en meditatie raakt je op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Voel je welkom

Yoga is een reis waarbij je leert luisteren naar je lichaam en op zoek gaat naar wie je bent. Met heel veel plezier en aandacht geef ik yoga op een toegankelijke, praktische en verdiepende manier. YogabyCarola biedt jou graag een yogathuis waar je in je eigen tempo yoga kunt beoefenen in een veilige omgeving. De groepen zijn klein, zodat ruimte en aandacht is voor jou. Yoga is voor iedereen, dus voel je welkom bij YogabyCarola.

Kijk voor meer informatie, vragen of een proefles op www.yogabycarola.nl.

YogabyCarola
Carola Pluut
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden
Pand ‘The Solutions’
www.yogabycarola.nl
yogabycarola@ziggo.nl
+31681384334