Yoga Gemma

Yoga Gemma

We leven in een tijd waarin van buitenaf veel prikkels op ons afkomen, waarin veel van ons gevraagd wordt. Juist nu blijkt yoga populairder te zijn dan ooit. Waarom zou je yoga willen doen?

Omdat je wilt ervaren dat yoga bijdraagt aan kwaliteit van leven!

Yoga maakt het lichaam krachtig en houdt het soepel. Yoga geeft rust in het hoofd, brengt meer balans in jezelf en met je omgeving. Yoga helpt mee je beter te voelen.

Wat vind je bij YogaGemma?

  • verdiepende kwaliteits-yoga in een warme persoonlijke sfeer
  • een goed opgeleide, zeer ervaren en gemotiveerde docent
  • afwisselende les-thema’s met bijpassende oefeningen
  • aandacht voor beweging, bewustzijn en ontspanning
  • adem-oefeningen
  • stiltemomenten en aandachts-oefeningen

Door de opbouw van de les ontstaat verstilling, richt je je naar binnen en ontdek dat alles wat je in het lichaam tegenkomt  iets vertelt over jezelf. Yoga meer is dan het doen van houdingen op de mat. De grootste oefening ligt vaak buiten de mat. Wat het lichaam je vertelt tijdens de oefening, blijkt veelal juist een levensles te zijn. Zo helpt yoga je gemakkelijker om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Iedere les is er aandacht voor de adem. Hoe de adem in het lichaam beweegt, hangt af wat je aan het doen bent en van hoe je je voelt. Je kunt de adem sturen en dit beïnvloedt je gevoel. Dit leert yoga je, iedere les meer.

Over Gemma

Ik ben opgeleid bij de erkende Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte. Ik geef al meer dan 20 jaar yogales, met veel enthousiasme en voldoening. Mijn basis Hatha Yoga heeft zich verbreed en verdiept door aanvullende bijscholingen en opleidingen. Dit maakt mijn lessen compleet en afwisselend. Ik haal veel inspiratie uit het horen en zien van mijn cursisten en dit verweef ik in mijn lessen. 

Yoga heeft mijn persoonlijk leven enorm verrijkt! Ik werd gezonder en leerde mezelf beter kennen. Dit proces van bewustzijn en innerlijke groei gaat nog steeds door. Leven zonder yoga kan ik mij niet meer voorstellen. Mijn passie voor yoga wil ik graag overbrengen in mijn lessen. Ik wil cursisten laten groeien in bewustwording en hen laten ervaren dat yoga verrijkt … altijd!

Zelf ervaren?

Wil je ontdekken of yoga iets voor jou is en of YogaGemma bij jou past?

Bel me gerust zodat we kunnen afstemmen en een proefles kunnen afspreken.   

Tel: 0615206072

www.yogagemma.nl

 

Telefoonummer
+31(0)653788823 

E-mailadres
contact@the-solutions.nl

Adres
Ampèreweg 3A
3442 AB Woerden